oprettede virksomheder

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads med ca. 30.000 ansatte, der alle arbejder mod et fælles mål om at Aarhus skal være en GOD BY FOR ALLE. Hos Aarhus Kommune har vi fokus på fællesskabet og vi kan tilbyde et bredt udvalg af opgaver inden for offentlig administration.

ALDI

I Danmark har ALDI 182 butikker. I 2017 starte ALDI en stor udviklingsrejse. Som del af udviklingen har vi fået et større udvalg varer, givet butikkerne et moderne look og øget kundeoplevelsen. ALDI er en dynamisk, som tilbyder fremragende karrieremuligheder for nyuddannede og erfarne medarbejdere.

BAHNE

Bahne er en dansk detail virksomhed - ikke en kæde men en familie af 20 butikker fordelt i Danmark. Butikkerne er et univers af varer inden for mode og bolig verden - vi har både mode og boligelever blandt vores 550 ansatte.

Bent Brandt as

Bent Brandt as er Danmarks førende leverandør til storkøkkener. Vi leverer høj kvalitet samt flot og funktionelt design. Vores primære kunder er restauranter, kantiner, hospitaler og plejehjem. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

BESTSELLER A/S

BESTSELLER er en international, familieejet mode virksomhed med et stærkt fundament. Med en bred vifte af mere en 20 individuelle brands, leverer BESTSELLER mode tøj og accessories til både kvinder, mænd, teaanagers og børn. BESTSELLER har mere end 17.000 dedikerede kollegarer rundt om i verdenen.

Brødrene A & O Johansen A/S

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med over 700 medarbejdere og over 3,3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, EL, Værktøj og VA - Vand & Afløb.

Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Virksomheden er kompetenceleverandør og har en stor webshop, 53 butikker spredt over hele landet samt to klimacentre.

Carl RAs

Engros virksomhed, som sælger beslag og værktøj til professionelle kunder i hele DK, 18 butikker fordelt i landet med 2 i Aarhus. 10. plads i GPTW i 2019.

edgemo a/s

B2B IT-forhandler beliggende i Hinnerup, Århus Nord. 110 ansatte med afdeling i Albertslund. Salgsafdeling bestående af 30 M/K i vest. Primær fokusområder er Hardware, Konsulentydelser, drift af kunders IT.

EG A/S

EG A/S er en af Skandinaviens førende softwarevirksomheder med 1.000+ medarbejdere fordelt på 15 kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Polen. EG's to divisioner, EG Public og EG Private udvikler og leverer branchespecifik software på abonnementsvilkår til mere end 9.500 offentlige og private kunder.

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen traces its roots back to a stall at a flea market in Denmark where founder Lennart Lajboschitz sold umbrellas with his wife Suz. Then, in 1988, Lennart and Suz Lajboschitz opened their first brick-and-mortar store in a local neighbourhood of Copenhagen. Its name was Zebra, an

Frode Laursen A/S

Har du ambitioner, drømme og idéer, så er en elevuddannelse hos Frode Laursen det helt rigtige valg for dig. Uddannelsen er en af branchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job i en international logistikkoncern. Allerede som elev får du mange udfordringer!

Grundfos A/S

Hos os bliver du en del af et stærkt fællesskab i en af Danmarks førende virksomheder, og vores ledende position på verdensmarkedet sikrer dig kendskab til den nyeste teknologi. Som elev hos Grundfos vil du hver dag bidrage til at nå FN's verdensmål og dermed gøre verden til et bedre sted.

IKEA Group

IKEA Group er en førende boligindretningsvirksomhed på globalt plan. Vi er en værdidrevet virksomhed med en passion for livet derhjemme. Vores vision er at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.

JYSK

JYSK er vokset fra én butik i Danmark i 1979 til i dag at have mere end 2800 butikker verden over. For at sikre den fremtidige vækst, har vi brug for de absolut bedste elever! Grib chancen for at blive en del af JYSK og vores succes. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Kuehne + Nagel

Drømmer du om en karriere, der krydser landegrænser? Og synes du transport og logistik lyder spændende? Så start din karriere som speditør hos os. Vi tilbyder elevstillinger i hele landet.

MAN truck & Bus Danmark A/S

MAN er blandt verdens førende producenter af erhvervskøretøjer inden for lastbiler, varebiler og busser. I DK er vi 250 ansatte. Vi sætter en ære i at efterleve vores værdier: Respekt, Holdånd, Beslutsomhed, Kundefokus og Integritet. Kan du genkende dig selv i disse værdier, så kom med ombord!

Matas A/S

Søger du elevpladsen, som vil gøre dig stærkere i hverdagen, til at guide vores kunder til at tage det rigtige valg, inden for miljø rigtige produkter, så er det hos Matas du skal søge.

Salling Stormagasin

Salling har rødder tilbage til 1906, hvor købmand Ferdinand Salling åbnede en lille manufaturhandel på strøget i Aarhus. Salling stormagasiner er en del af koncernen Salling Group, der udover Salling bl.a. tæller Bilka, Føtex, Netto og BR. Salling i Aarhus

Scan Global Logistics

Scan Global Logistics is a Nordic based full-service global freight forwarding provider with more than 1,300 employees working out of +100 offices Americas, Europe, Africa and Asia-Pacific, specializing in complex logistics solutions. SGL offers customers a wide range of global transportation and lo

Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommune er Danmarks 10. største kommune og vi har nu over 93.000 borgere. Vi er 7000 ansatte i organisationen til at løse alle de opgaver, der dækker over daginstitutioner, skoler, plejecentre, borgerservice, jobcenter mv. I 2020 søger vi kontorelever til at løse administrative opgaver

Sinful ApS

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed med sexlegetøj. Vi er femdobbelt Gazellepris-vinder og er blevet hædret med flere E-handelspriser. Vi har inspireret Norden til et bedre og mere legende sexliv siden 2008, og vores team består idag af over 100 engagerede medarbejdere.

SPORTMASTER

SPORTMASTER er Danmarks største detailkæde inden for sportsvarer, grundlagt i 1979. I 40 år har vi været med, når alle fra lilleput til professionelle er løbet på banen. Vi har butikker i hele Danmark og en hastigt voksende onlineforretning.

STARK

STARK er leverandør til de dygtigste håndværkere i Danmark og Grønland. De kvalitetsbevidste håndværkere, der aldrig er bange for at udfordre og udvikle håndværket med stærke traditioner i ryggen – og som løser hver opgave med hårdt arbejde og fag​lig stolthed, uanset om den er stor eller lille.

thansen

Vi søger detailelever til hele landet, så har du viljen styrker vi talentet.

praktik Service