oprettede virksomheder

aab

AAB er Aarhus' ældste og største almene boligorganisation. Vi administrerer ca. 8.700 boliger i og omkring Aarhus - og antallet vokser løbende. Vi har i alt 160 ansatte fordelt på administration og drift. Læs mere om AAB på www.abbnet.dk

Aarhus kommune, Kultur og Borgerservice

Kultur og Borgerservice er ansvarlig for en lang række opgaver og tilbud inden for bl.a. kultur, idræt, borgerservice, biblioteker og musik. Vi søger 4 elever med tiltrædelse pr. 1. september 2019. Som elev i Kultur og Borgerservice vil du typisk komme i praktik i 2 forskellige afdelinger.

Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg

Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

ALBOA

ALBOA betyder ALmen BOligadministration Aarhus. Vi administrerer og udlejer godt 7.000 almene boliger til familier, ældre, handicappede og unge og er dermed byens næststørste boligorganisation.

Aldi

Discountkæden ALDI hører til blandt Europas største dagligvarevirksomheder med knap 5000 butikker i ni lande. I 2018 har ALDI moderniseret flere butikker og varesortimentet bliver hele tiden udvidet. I 2019 er fokusset på strategi, kultur og ledelse, hvor vi skal vende danskerne indtryk af ALDI.

Bestseller

BESTSELLER er en familieejet modevirksomhed grundlagt i Danmark i 1975. BESTSELLER designer og sælger tøj og accessories til kvinder, mænd, børn og teenagere under mærker som: JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, OBJECT.

Bilka Tilst

I 1970 åbnede Bilka det første lavprisvarehus i Danmark. Det første Bilka varehus åbnede i Tilst ved Aarhus. I dag omfatter Bilka-kæden 18 lavprisvarehuse og et A-Z varehus fordelt over hele Danmark. Bilka bygger på en enkel filosofi: Kvalitet til lavpris, god kundeservice og dygtige medarbejdere

BKI FOODS a/s

BKI foods er et velkonsolideret familieejet selskab med en stærk kultur. Kontinuerlige investeringer har sikret BKI foods en markant konkurrencekraft og et solidt økonomisk fundament. Vi er i dag 180 dygtige og engagerede medarbejdere.

Borgmesterens Afdeling, Aarhus Kommune

I Borgmesterens Afdeling er vi ca. 340 ansatte, som varetager de overordnede opgaver i Aarhus Kommune inden for sekretariatsbetjening af Borgmesteren og Byrådet, økonomi, HR, Løn og personale, IT, kommunikation, indkøb og udbud, integration samt erhvervs- og byudvikling. Vi søger 2-3 kontorelever.

Brødrene A. & O. Johansen A/S

AO er en af Danmarks førende grossister i byggebranchen, hvor det primære forretningsområde er salg af VVS, el, værktøj og VA til professionelle håndværkere. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt i hele landet, mere end 700 ansatte og omsætter for over 3,3 mia. kr.. Vil du være en AO'er?

Dagrofa

Dagrofakoncernen driver kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb – samlet set omkring 550 butikker. Omkring 75 MENY- og SPAR-butikker er ejet af Dagrofa.

danish crown koncernen

Danish Crown-koncernen er en global kødvirksomhed og blandt verdens største indenfor sit felt. Koncernen er verdens største svinekødseksportør og Europas største producent af svinekød. Vi er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig aktør på det europæiske oksekødsmarked.

edgemo A/S

edgemo er it-forhandler med kontor i Århus og Albertslund. Vi er ca. 100 ansatte og omsætter i 2018 for 450 millioner. Vi er for mange ukendte, men blandt de største i Danmark indenfor det vi lever af.

F. Salling A/S

The place to be challenged - The place to be ambitious - The place to be. Har du ambitioner, drømme og idéer, er Sallings elevuddannelse det helt rigtige mål for dig. Uddannelse er en af detailbranchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen mod et spændende job.

Flying Tiger copenhagen

Flying Tiger Copenhagens første butik åbnede i 1995. I dag har vi på verdensplan 992 butikker hvoraf 78 butikker ligger i Danmark. Hos Flying Tiger Copenhagen ønsker vi at yde den bedste kundeservice. Vi bestræber os på at overraske vores kunder og inspirere dem til at tænke og være kreative

føtex

Når vi søger elever til føtex, er det for at uddanne de dygtigste medarbejdere og ledere til fremtiden. Vi søger dig, der vil arbejde for bedre indkøbsmuligheder. Dig, der er klar til at møde kunderne helt tæt på. Dig, der vil uddannes ude i virkeligheden og lære af de bedste.

Frode Laursen A/S

KLAR TIL EN KARRIERE MED FART PÅ? Ansvar, udvikling og fællesskab. Som elev i Frode Laursen A/S vil du opleve alle tre ting – og meget mere. Vi tror på, at vores elever er virksomhedens fremtid, og derfor vil du som vores nye elev blive taget alvorligt og få udfordringer fra dag ét!

Grundfos A/S

Grundfos producerer mere end 16. mio. pumpeenheder om året. Cirkulationspumper til varme og aircondition og andre centrifugalpumper til industri, vandforsyning, spildevand og dosering er hovedprodukterne. Grundfos er en global koncern med 80 selskaber i mere end 55 lande.

Grundfos A/S

Grundfos er verdens største leverandør af avancerede pumpeløsninger der bidrager til global bæredygtighed, som forbedrer livskvaliteten for mennesker og tager vare på planeten. Som værdibaseret virksomhed har vi også stor fokus på vores medarbejdere og deres udvikling.

JYSK

JYSK er en virksomhed i rivende udvikling, og der er sket meget siden Lars Larsen åbnede den første JYSK butik i 1979. Selvom dyne-Larsen er kommet langt med sin idé, er han ikke et sekund i tvivl om, at eleverne skaber fremtiden. Og som han selv siger, så ville vi falde i søvn uden dem.

Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel Danmark har eksisteret siden 1955 og har omkring 260 medarbejdere på 5 lokationer. Med omkring 79,000 medarbejdere på 1,300 kontorer i over 100 lande er Kuehne + Nagel Group et af verdens førende logistikselskaber.

Martin Bencher (Scandinavia) A/S

Vi er en international virksomhed, som hjælper andre firmaer med at flytte stort og tungt gods rundt over hele kloden. Vores hovedkontor ligger på Aarhus Havn. Virksomheden har i år haft 20 års jubilæum og vi kan med stolthed sige, at vi er en Great Place to Work.

Netto - salling group

Uanset om du er interesseret i en karriere i Danmark eller udlandet, kan Netto gøre det muligt. Netto er den største dagligvarekæde i Danmark, og en karriere hos Netto giver dig derfor mange muligheder i hele Dansk Supermarked. Vi har over 500 butikker på landsplan - også en til dig og din karriere!

Pressalit A/S

Pressalit A/S er en af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne. Vi er en væsentlig spiller i branchen og et internationalt brand med datterselskaber flere steder i verden.

Region Midtjylland

Vi er en stor og moderne arbejdsplads med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi kan garantere dig et spændende uddannelsesforløb med mange udfordringer. Du får en bred uddannelse, der omfatter forskellige administrative opgaver omkring sagsbehandling, økonomi og kommunikation.

Region Midtjylland

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling. Nemlig sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede samt at være en politisk drivkraft for vækst gennem regional udvikling.

Region midtjylland Lægesekretær-uddannelsen

Aarhus Universitetshospital, Regionshospitalet Randers og Psykiatrien i Region Midtjylland behandler og plejer patienter både regionalt og nationalt. Det kræver dygtige medarbejdere, og derfor varetager hospitalerne også en stor uddannelsesopgave. Bl.a. uddannes der årligt 46 nye lægesekretærer.

Salling Aarhus

Salling Aarhus er et stormagasin med rødder helt tilbage fra 1906. Grundlæggeren af Salling var Ferdinand Salling og da han afgik ved døden overtog hans søn Herman Salling forretningen. Det var også ham der åbnede stormagasinet Salling i Aalborg.

SPORTMASTER

SPORTMASTER er Danmarks største kæde af sportsbutikker med mere end 100 butikker over hele Danmark og et hovedkontor beliggende i Ballerup. Hos os bliver du en del af Danmarks største sportsnetværk, hvor vi alle bidrager til et godt og unik arbejdsmiljø.

STARK AArhus

STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 72 trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK beskæftiger ca. 2.600 medarbejdere og er en del af STARK GROUP A/S, de

THANSEN

Thansen i danmark har 83 butikker og cirka 300.000 varenumre og har 800 medarbejdere i danmark. Drømmer du om en elevuddannelse i topklasse og med store muligheder efter endt elevtid, så er thansen stedet for dig

Tulip

I 1909 blev Tulip registreret som det første brand i Danmark, og i dag er vi med på spiseborde i over 120 lande. Men vi har ikke kun over 100 års erfaring med god kvalitet og smag. Vi ved også, at godt selskab er den allervigtigste ingrediens i ethvert måltid.

XL-BYG

Landsdækkende med lokale rødder. XL-BYG er en frivillig kæde. Det betyder, at de enkelte forretninger er selvstændigt ejede virksomheder. Med 117 forretninger, der har en samlet omsætning på ca. 8,5 mia. kr. er XL-BYG én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder.

praktik Service